måndag 4 maj 2009

Jag hatar

förkylda män som tror att grönsaker är= ensaladilla russa för det är vad Mamma har lärt dom.
Sen har vi även kattan som har "celos",=hon löper och p-pillrena tar ngn dag att verka. Jag vet,jag borde kastrera,men give me time ,give me money.
Just nu dricker jag ett glas cava och rööööker för att lugna nerverna.
Annars är allt toppen,máste snart sista minuten deklarera ocksá.....

5 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

ajajaj... Låter inte bra!!!
Ensaladilla Rusa skulle vara grö... Nähäää!!!

Viktoria Löwenthal sa...

haha, ensalafreaky mayonäs, blurk.

och GLÖM inte att du skall ha 300 euro för barn samt pengar för hyra (nytt för i år= gäller nu för alla med lägre inkomst än jag vet inte hur mkt) för du bor väl i hyres också?

Viktoria Löwenthal sa...

och just det, omni skulle råka ut för mycket conjuntivitis (vanligt på dagis) så vet du att om du gör lite te på timjan (i med massa timjan, helst färsk, på med varmt vatten och låt dra i typ 20 minuter minst) och baddar lillens ögon med det när han har ögoninfektion så kan det om du har tur gå bort efter bara en baddning. snällt och skonsammare än anibiotika och du slipper springa hos doktorn i ur och skur.

Elin sa...

Conjuntivitis har vi redan haft,vi hann gá en dag pá dagis.

Kommer fortfarande ihág när min svärmor betämmt hävdade att Ensaladilla var grönsaker...Kommer¨även ihág när hon kommenterade sina nya grannar frán Pakistan" Ja men det är väl självklart att de si eller sá eftersom de bara är vana att rida pá kameler hela dagarna där de kommer ifrán" Jag sa aldrig nágot.
Vad skall man säga till en 80-árig dam,"de där mörka",kallar hon alla utlänningar. Sen var det "de där mörka" som var där först och hjälpte till när hon fick sin stroke.
Timjan=Manzanilla pá Spanska??
Har hört att Manzanilla skall vara bra?

Viktoria Löwenthal sa...

jo alla snackar kamomill men det riktigt menjag menar då RIKTIGT bra det är timjan = tomillo = ööhhh, ah, farigola på katalanska. Det är OUTstanding!

ja du, gamla människor och deras uttalanden...man får andas djupt och räkna till? räcker det med 1000?