torsdag 16 april 2009

Sá här ser vi ut




När vi var i Sverige lät vi en god vän,eller rättare sagt,hon hade den goda viljan att ta professionella kort pá oss utan att ta betalt. Tack sá hemskt mycket. Det här är i alla fall resultatet,visst är vi snygga??
P.s De är retucherade,förhoppningsvis inte Isaac dock. D.s


2 kommentarer:

KARLAVAGNEN sa...

Jättefina bilder! Kul är de också! Klart man inte har tid att gosa när hela kroppen är full av spring och upptäckarlusta!

Elin sa...

Tack, visst är han fin?
Han är en liten "movido" kille,hos doktorn säger de "nervioso",men jag skulle nog hellre säga att han gillar när det händer grejjer.
Det har han inte frán mig,jag var tydligen ett väldigt luuuuugnt barn som gillade att "sitta i skuggan av äppelträdet och läsa böcker". Kanske dock inte som bebis,men tydligen enligt Mamma var jag i alla fall väldigt lugn.
Hon pástár sig förstá att sádan kommer inte Isaac att vara,utan att han kommer att behöva saker och ting att göra hela tiden.
Men,men jag har redan gett upp tanken pá att nágonsin fá riktigt vila och sova ut. Den lyxen avsa jag mig tydligen ifrán när jag valde att skaffa barn. Bara det att vi (om än falska) blondiner har lite svárare att fatta än andra. :)