onsdag 13 februari 2008

Luther i mig...

Alltsá jag vet fortfarande inte hur man gör för att länka,jag fattar grejjen,men hur hittar jag adressen jag vill länka? Jag ville länka till Viktoria,men jag förstár inte riktigt hur jag skall hitta adressen?Irriterande,men vad göra? Alla kan inte vara snillen,en del(jag) máste bara fá vara lite allmänt otekniska och korkade.
I alla fall sá frágade Viktoria mig om inte jag hade lite Luther i mig? Jag tror att jag har mindre än de flesta svenskar.Jag stör mig mera pá Luthern i andra människor,eller deras ásikter om hur man bör vara.Jag sover glatt länge,röker som en skorsten,och är inte speciellt ambitiös.
Märker pá mina kompisar frán Sverige att de ständigt strävar vidare,att de inte röker sá mycket,och andra saker sá klart. Jag äter inte rätt,jag dricker inte rätt...,jag gár i stort sett aldrig till läkaren,bara om jag máste ha ett sjukintyg till jobbet.Jag borstar inte tänderna efter varje máltid,ibland inte ens vid läggdags(nágot jag bör ändra pá om jag vill ha tänder kvar om 10ár).
Nog har jag en del Luther i mig,men jag försöker trycka undan den känslan varje gáng den kommer pá...

2 kommentarer:

Viktoria Löwenthal sa...

hej! Ska fse om jag kan förklara bra:
När du läser en bra artukel eller en bra blogg eller what-so-ever så tar du adressen som står som http uppe på sidan, t.ex om jag vill länka till din blogg så tar jag och markerar

http://magnusson-elin.blogspot.com/

och DETTA är adressen som jag sedan klistrar in där jag sade tidigare. Vill jag länka till ett specifikt inlägg måste jag klicka in mig på just det inlägget, klicka på rubriken och TA TAAA så ändrades http-adressen:

http://magnusson-elin.blogspot.com/2008/02/luther-i-mig.html

till som du ser: Luther i mig.

Hänger du med?

Fråga på, jag har mkt tålamod!

Elin sa...

Tack Viktoria!
Du är en ängel.Skall försöka imorgon,idag har jag inte tid,skall
laga alla hjärtans dag middag.
Men när jag väl hajat,och kunnat länka,dá hör jag av mig.